ВСЯКА ПРИЛИКА С РЕАЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е "НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА"!!!

събота, 16 март 2013 г.

Награди 2012 и всичко за тях!




Уважаеми зрители на най-българската музикална телевизия - ТВ "Планета", за поредна година ще ви направим съпричастни с емоциите, които владяха изпълнители и публика на Годишните музикални награди на телевизията за 2012г. 


Церемонията започна с шеметен танц на балет "Стар-а Денс", където общо 2 от 10-те танцьорки бяха в синхрон. Микса на тяхното представяне включваше хитовете "100%" на Юнона и "Тебе искам" на Милица.


Заради липсата на категория "Дебют" на Росица бе връчен приз "Шеметно включване в курника". Изпълнителката на "Максимално-неморално-минимално-назално" понечи да запее час от новата си песен, но бе изключена от съображения за сигурност от тон-режисьора.


В първия блок изпълнители се отличаваха имената на Ани Хоанг и Татяна. Любимата на Люси излезе с шапка от заешко фрикасе и с голяма неонова реклама на хапчета за регулиране на теглото на кръста, а специалистката по интериорен дизайн от Съединение представи последния си проект "Шайба". Автобиографичната песен бе представена подобаващо от гласовитата изпълнителка, която се бе пременила в спален комплект на "Вратица" АД - горен и долен чаршаф, калъфка и домашни пантофи от вълна "Мерино". 


Андреа за малко да бойкотира церемонията, след като се разбра, че основната й конкурентка - Цветелина Янева, е откраднала номера й с поръсването на публиката със смес равни части от черен пипер, хрян и настърган пармезан. Русата амбиция на тати (за Андреева говорим, че и тя и другата патица влиза в описанието) обаче за поредна година закова вниманието, след като извика 6 клоуна, 4 майстори на циганско колело, двама въжеиграчи и една брадата дама за своя микс. В последствие брадатата дама изпя собствен такъв - "Гейм овА" и "Задръж сърцето ми", на който изпусна микрофона заради разстоянието, на което го държеше от устата си.


Борис Дали отново бе перфектен на живо, но бе леко притеснен, когато човек от публиката съблече ризата си и му я подаде с думите: "Вземи, Боре, заслужаваш още една". Гръмко на сцената се смя Константин, който после сподели, че е удивен от факта как се е телепортирал от Хелзинки в Зала 1 на НДК. В отговор съпругата му Надя го посъветва да смени дилъра.


Илиян демонстрира настроение и самочувствие с нови шалвари, нов шал и нова бяла тениска. Развързал е кесията преди церемонията, няма как ...


Втория блок изпълнители започна с Глория, която влачеше след себе си отрочето си Симона. След 4 фотосесии - в тоалетната, гримьорната, оркестрината и пред входа, щерка Загорова запя акапелно "Не остарявяй, мамо". Последно е видяна в джип с варненска регистрация в посока Марина Диневи. 


Емилия излезе на сцената със своята нова пижама - розова на малки Дъмбо-вци. След шестото провикване "Жега!" в залата бе пусната централната вентилация, която издуха 4 плаката "Анелия - Певица на годината".




Следва ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар