ВСЯКА ПРИЛИКА С РЕАЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е "НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА"!!!

събота, 16 март 2013 г.

Преслава ужаси всички с кльощавите си крака!


Чалгаджийката Преслава уплаши всички ни с изключително кльощавите си крака!

Преслава се появи на участие с потресаваща фигура и видимо отслабнала, видя зоркото око на Kliuki.bg. Красавицата толкова се е вталила, че краката й изглеждат плашещо тънки и клющави. Вероятно и екстремно високите токчета, на които се бе качила допълнително усилваха впечатлението.
Преслава е плашещо слаба!
Преслава е плашещо слаба!

Близки до певицата коментират, че покрай участието си в “Гласът на България” Преслава почти няма време за себе си, та дори не успявала и да се нахрани на спокойствие. Ангажиментите й я преследвали на всяка крачка и изпълнителката била размазана от работа в последните дни.
И феновете й забелязаха промяната. Форумци коментираха, че Преслава е изглеждала изключително уморена и унила на последното си участие. Красавицата почти не е танцувала на сцената и от далеч се е забелязвало, че силите й са я напуснали. Личи си, че менторите в “Гласът на България” работят яко с бъдещите таланти и Слави не им дава много да си почиват.
Битката в предаването започва да става все по- ожесточена, а в отборите има от талантливи по- талантливи млади хора. За пореден път ни се доказва, че българският народ е изключително талантлив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар