ВСЯКА ПРИЛИКА С РЕАЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е "НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА"!!!

вторник, 19 март 2013 г.

СКАНДАЛ! „БОЛШОЙ“ ПРЕДЛАГАЛ БАЛЕРИНИ ЗА ЕСКОРТ (ПРИЗНАНИЯТА НА МОМИЧЕ)


Шокиращи разкрития направи бивша балерина от „Болшой театър“. По думите на танцьорката Анастасия Волочкова балерините се предлагат за ескорт на влиятелни олигарси.

Практиката действала вече 10 години, като момичетата били предлагани като придружителки (и не само) на банкети, събития или други партита на влиятелни бизнесмени. По думите й всяка от танцьорките е привиквана в кабинета на директора и получава списък с ангажиментите.

Ако някое от момичетата се опитало да откаже си имало проблеми след това. Ангажиментите обаче не свършвали само с банкета. Някои от момичетата получавали задачи и „за по-късно“.

Уволнената през 2003 година балерина казва, че в театъра услугите започнали да се предлагат преди около 10 години. Привидно балерините се „пускат“ на определени олигарси и членове от попечителския съвет на „Болшой театър“, но всеки с достатъчно пари, може да се уреди с такъв ескорт.

Самата Волочкова е уволнена със скандал през 2003 година. Тогава пресслужбата обявява, че Анастасия е останала без партньор и затова не може да танцува.

Тя е най-високата балерина в театъра с ръст от 171 сантиметра. Тежи цели 48 килограма, което станало и повод нейни колеги да отказват да я вдигат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар